HomeRegisterLog in
NESF- the award winning and largest club stand for the 3rd year running @ NBO- well done everyone that attended.
Latest topics
» R.I.P Gipa
Wed 7 Jun - 20:17 by dergracing

» Blobeye wrx
Sat 29 Apr - 22:21 by Mat1985

» Forum has gone down hill
Sat 25 Mar - 8:12 by wrx/uk/ppp

» I'm back...
Tue 31 Jan - 21:44 by ConnorJ

» How many people are currently coming on here?
Sat 21 Jan - 15:04 by phil555

» Best place for mot
Fri 13 Jan - 15:30 by maca

» another new/old member
Fri 13 Jan - 15:23 by maca

» Pink injectors
Sun 16 Oct - 23:01 by EJ22 GAV

» New / Old member saying hello
Wed 14 Sep - 4:12 by baldy

Search
 
 

Display results as :
 
Rechercher Advanced Search
September 2017
MonTueWedThuFriSatSun
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 
CalendarCalendar
BBC News

Share | 
 

 Boost problem!!!

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
dicca

avatar

Posts : 1091
Join date : 2010-03-22
Age : 34
Location : brandon

PostSubject: Boost problem!!!   Fri 5 Sep - 18:47

As above, on way to work this afternoon, hits 4500 revs and hits boost cut, checked all pipes and they look fine also check engine light came on! Any ideas?
Back to top Go down
StickT

avatar

Posts : 2607
Join date : 2012-07-26

PostSubject: Re: Boost problem!!!   Fri 5 Sep - 19:02

Fuelling side of thing ok ? Is it mapped for all/any mods ?
Back to top Go down
dicca

avatar

Posts : 1091
Join date : 2010-03-22
Age : 34
Location : brandon

PostSubject: Re: Boost problem!!!   Fri 5 Sep - 19:08

Fuel side good, engine runs well! Car isn't mapped either, I have a hdi electronic boost controller fitted for over a year with no problems, got me stuck!!
Back to top Go down
andybish

avatar

Posts : 1249
Join date : 2012-02-25
Age : 36
Location : billingham

PostSubject: Re: Boost problem!!!   Fri 5 Sep - 19:09

are plugs coil packs ok they can some time give the impression of fuel cut and is your speedo working?
Back to top Go down
dicca

avatar

Posts : 1091
Join date : 2010-03-22
Age : 34
Location : brandon

PostSubject: Re: Boost problem!!!   Fri 5 Sep - 19:11

Speedo cable snapped this morning but it isn't the electronic one it's early cable one! If it was coil or plug it wouldn't tick over sweet would it?
Back to top Go down
andybish

avatar

Posts : 1249
Join date : 2012-02-25
Age : 36
Location : billingham

PostSubject: Re: Boost problem!!!   Fri 5 Sep - 19:13

yeah mate the speed sensor is in your clocks and wont let you go past 4500rpm and it cuts your fuel if you try to go past it fix cable and car will be back to normal
Back to top Go down
andybish

avatar

Posts : 1249
Join date : 2012-02-25
Age : 36
Location : billingham

PostSubject: Re: Boost problem!!!   Fri 5 Sep - 19:14

yeah mate the speed sensor is in your clocks and wont let you go past 4500rpm and it cuts your fuel if you try to go past it fix cable and car will be back to normal
Back to top Go down
dicca

avatar

Posts : 1091
Join date : 2010-03-22
Age : 34
Location : brandon

PostSubject: Re: Boost problem!!!   Fri 5 Sep - 19:19

Il Change it tomorrow, cable snapped this morning and car drive fine all day till late afternoon!! Maybe ecu didn't pick it straight up
Back to top Go down
andybish

avatar

Posts : 1249
Join date : 2012-02-25
Age : 36
Location : billingham

PostSubject: Re: Boost problem!!!   Fri 5 Sep - 19:20

some times they dont honest sort it run down road the light will go out and you get ya boost back
Back to top Go down
dicca

avatar

Posts : 1091
Join date : 2010-03-22
Age : 34
Location : brandon

PostSubject: Re: Boost problem!!!   Fri 5 Sep - 19:24

Thanks mate will change cable tomoro if a get chance, Cool
Back to top Go down
dicca

avatar

Posts : 1091
Join date : 2010-03-22
Age : 34
Location : brandon

PostSubject: Re: Boost problem!!!   Sun 7 Sep - 12:04

Changed speedo cable this morning and car is running perfect again cheers thanks Andy for the advice,
Back to top Go down
andybish

avatar

Posts : 1249
Join date : 2012-02-25
Age : 36
Location : billingham

PostSubject: Re: Boost problem!!!   Sun 7 Sep - 12:19

no probs mate
Back to top Go down
Sponsored content




PostSubject: Re: Boost problem!!!   

Back to top Go down
 
Boost problem!!!
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» just picked up my first riv-'96 supercharged-but need help.
» Typical Upgrade Path - Newage 2.0 STi
» Second boost?
» Plog!! (power log thread)
» Trunk Lid Release Problem

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
North East Subaru Forum :: General Chat-
Jump to: